Kollar tv ;)





Ojojoj, ingen uppdatering idag, sorry för det ! Men jag har inte varit hemma. Eller jo det har jag till viss del på förmiddagen men då var jag jätte trött. Sen har jag varit iväg och ätit och nu i eftermiddags/kväll har jag kollat på film :) Så ingen dator på hela dagen nästan!

I morgon blir det ingen uppdatering förens 5 kanske ?  Ska nämligen iväg då, :)

Bröllopsfotografen..



Sådär nu är jag hemma! Såg alltså bröllopsfotogarefen. Helt okej film, trodde dock den skulle vara bättre men ja helt okej var den! Tyvärr var det ingen som gissade rätt på vilken film jag såg :/
Ska kolla idol nu och sen blir det sova tidigt ikväll ska försöka komma upp ganska tidigt i morgon ;)

Haft en bra dag ? :)

mini tävling ;)

Nu ska jag snart äta lite, sen ska jag på bio. Gissa vilken och den första som gissar rätt får en länkning ;D
Hörs i morgon om inte sent ikväll :)

God morgon.

Fredag idag, sista dagen på lovet förutom helgen då. Idag blir det en slappa dag, får se lite vad som händer.
Ska inte sitta vid datorn hela dagen som jag gjort dom flesta dagarna ;)
Blir nog någon film skulle jag tro. Vad ska ni göra idag ?


Dag med bästa <3



Amanda och jag <3


Jag vet att det har blivit dålig uppdatering. Men nu när det är lov så gör jag en massa annat så ni får stå ut med att det är dålig bloggning.

Idag åkte jag hem till Amanda i stan lite efter jag hade bloggat, vi gick en runda på stan och sen var vi hemma hos henne och kollade på film och åt lite. Mys i alle fall !
Jag har haft en bra dag nu, är trött bara men får sova ut i morgon :)

Vad har ni gjort idag? =)

Torsdag again.

Nu är det Torsdag igen och lovet är snart slut. Men snart är det ju Jullov igen haha nåt att se fram emot. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, antingen kanske någon kompis eller så blir det kanske stan vi får se :)
Nåt tips ? ;)

Film dag igen !



<3



Hej på er :)

Idag har jag befunnit mig vid skolan hela dagen tillsammans med tjejerna. Vi har haft det jätte kul men kallt har det varit.  Men nu är vi nästan klara med filmen, det som är kvar blir att spela in i skolan när den börjar :) Nu ska jag sätta på en film och ta värme hehe fryser fortfarande :D
Vad har ni gjort idag ? :)


Dag med tjejerna igen.



God morgon på er :)
Hur mår ni idag ? Jag har duschat och fixat mig så sen ska jag träffa tjejerna om en stund och fortsätta med filmen. Vi ska alltså börja filma idag ! :)

Så jag hör av mig ikväll när jag är hemma eller så. Vad ska ni göra idag ? ;) kram!

Måndag morgon.





God morgon. I dag har jag lite planer att göra. Ska träffa tjejerna om en stund sen ska vi planera en film till So:n som jag sa för ett tag sedan ? ;) Så det blir kul. Ska bara fixa klart mig och så.
Kanske lägger upp dagens senare om jag hinner ta kort, men vi får se :)

Vad ska ni göra idag ?

Tv kväll.

Nu är det Söndag kväll igen, Vilket betyder Ensam mamma söker ;) Hittade ingen bild så inlägget blir tråkigt men ni får stå ut! Har även kollat på Gossip girl och typ slappat framför tv:n hela dagen :)

I morgon har jag lite planer men de får ni höra om i morgon, vi hörs då :)

Söndag !

Hej på er. I morse vaknade jag lite tidigare i och med att vi har ställt om klockan men ja så är det ju nu innan man är van :) Sen bestämde jag mig för att gå en runda, så jag var ute och gick en lagom runda i regnet haha ;)
Har precis ätit frukost ( sent jag vet !) Men ska nog kolla på en film nu så  vi hörs senare.

Ha en bra söndag ! :)

Sorry...



En sommar bild i det tråkiga höst vädret :)


... För ingen uppdatering idag. Ska försöka i morgon men idag har jag bara slappat och stan en liten stund.
Blev en kofta o lite så.

Nu ikväll kollar jag på körslaget och senare blir det en film som går på tv. Mys kväll, ska även ta lite stjärnor om en stund och så ska jag självklart läsa bloggar ;)

Haft en bra lördag ? :)


:)



Bild tagen av mig.

Så nu tänker jag förska blogga lite. Under dagarna jag inte har bloggat så har jag hittat på lite olika saker. Fast känner inte för att berätta just nu, och tror inte ni vill höra heller ! :)
Men rättså skönt att slippa tänka på bloggen ett tag. Får se när vi hörs näst.
Men nu är det i alle fall höstlov =)
Haft en bra vecka ? :)


-.-

Blogg.se krånglar, hör av mig när det funkar !

Måndag igen.

Rättså dålig uppdatering jag vet, men praoar nu i veckan så det får ni stå ut med !
Idag var alltså första dagen på paron. Gick jätte bra men trött är nåt jag verkligen är just nu ;) Ska snart handla lite och sen ska jag sätta mig framför tv:n och bara slappa ! =)
Hur har er dag varit ?

Tv kväll.

Alltså shit vilken dålig uppdatering de blev idag. Men direkt efter konfirmationen åkte jag och Amanda hem till mig och sen efter en stund här åkte vi till Sofia och tillbringade kvällen där. Nu sitter jag och kollar på ensam mamma söker. har kollat på Gossip girl också ! =)
Vad har ni gjort idag ?


Sunday!

God morgon!

Somnade rätt tidigt igår faktiskt, men skönt att sova ut idag. Senare idag ska jag iväg på konfa, så bra uppdatering kommer det inte bli. Kanske hinner med nåt innan jag sticker men lovar inget, har lite annat jag måste göra !
Vad ska ni göra idag ? =)

Film kväll.




Höst bild :)



Nu är jag hemma. Har varit det en stund och har ätit och så. Nu har jag satt mig framför en film och efter denna filmen ska jag se High school musical 3, mysig Lördag :)
Jag och Sofia hade en bra dag tycker jag, och ja har inte så jätte mycket att säga. Köpte lite choklad stenar hihi annars inget ;)

Vad har ni gjort idag ? :)

Hos Sofia !

Hej på er.

Efter stan bestämde jag och Sofia oss för att va ( vi hade bestämt innan men i alle fall ) hehe ;)
Så vi åkte hem till henne och så har vi spelat rätt mycket spel =D Är fortfarande här och ska hem om en stund och äta så ikväll tror jag att jag ska kolla film o mysa såklart ;) Men vi hörs ju sen när jag kommer hem!
Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag hittills ? :)


Sofia idag :)




Godmorgon på er!

Jag vaknade för en stund sedan och måste faktiskt snart börja göra mig i ordning. Idag blir det en dag med Sofia, vi ska nog till stan en stund och där blir det även fika. Så det blir nog ingen bra uppdatering här idag på dagen. Men jag får blogga mer ikväll istället ? ;)

Ha en bra dag och vad ska ni göra ? :)

Kväll.

Hej på er igen.
Ja blev lite senare bloggning än vad jag trodde. Men har inte riktigt haft tid att sitta vid datorn utom den lilla stunden jag skrev innan. Har gjort lite olika saker då, men inget som är kul för er att höra om (:

Bowlade som sagt också efter skoan med några av tjejerna. Riktigt kul var det. Några bilder blev det också men tror inte jag delar med mig av dom, vet inte om dom vill att jag ska lägga upp bilderna här =)


Nu kollar jag ju på idol också (såklart) och för er som inte vet så hejar jag på ERIK, ERIKA och TOVE!

Haft en bra fredag ? :)

Freeeeeeeeeedag



Fina Amanda har gjort bilden ! :) Jag älskar dig <3

Vill bara säga att jag är hemma och jag lever ! Ni hör mer frn mig senare ikväll. Har inte riktigt tid nu men ja vi hörs sm sagt :)

Sorry :)






Sådär, i´m back. Jag vet hur dålig uppdatering men så kan det bli ibland.
Skulle bjudit på dagens men blev inget bra så det hoppar vi över idag :)
I morgon efter skolan ska jag iväg och bowla med några av tjejerna så det ska bli kul, så vi hörs ju inte förens senare på kvällen ! :)
Har ni haft en bra dag ?


Hemma efter skoldagen :)



Bild av  tagen av mig.

Ja nu är faktiskt jag hemma från skolan ! Slutade kvart över 11 men stannade kvar och väntade på en sak som vi skulle kolla, så nu har jag ätit lite surskål hihi. För er som inte vet vad det är, så är det en slags fil med massa pepparkakor i såååå gott är det ;)

Nu ska jag kolla film och göra lite glosor! Hörs senare :)

Dagens :



Svart linne, Randig oversize tröja, jeans cheapmonday.


Slapp outfit idag ;) Men till dagen som jag skulle berätta om ! Slutade tidigt ( det första jag nämner ) Och lektionerna eller aa 2 lektioner hade vi bara för innan de var det gymnasieinformation i  två timmar så vi hade som sagt bara två lektioner och sen åt vi inte på skolan så vi fick sluta ! :)

I eftermiddags kollade jag ju på beck som jag berättade och slappade !
I morgon slutar vi redan kvart över 11 så då får ni nog mycket uppdate skulle jag tro.


Kan också berätta att vi håller på med en film ( håller på med manus ) i skolan på So:n så den ska vi fortsätta med i morgon, riktigt kul ! 
Hur har er dag varit, berätta  ? kram.

Mat !

Hemma från skolan nu. Har precis värmt lite mat nu som jag ska äta framför en Beck film som jag fått låna av Johanna ! Hihi Tack johanna! vi gjorde ett litet byta då ja hehe hon lånade en av mig och jag en av henne bra eller hur ? ;)

Ni får höra mer om min dag sen nu måste jag äta kram.


Dagens:



Wesc tröja, jeans chep monday, vit t-shirt

Sådär dagens som jag lovade ! Mådde faktiskt bättre innan i eftermiddags, men nu ja nu mår jag dåligt igen. Jag SKA försöka ta mig till skolan i morgon och göra så gott jag kan, men vi får se hur jag mår i morgon helt enkelt :) Alltså jag orkar inte koncentrera mig på att skriva bra inlägg just nu, så därför blir det inte så mycket bloggning medans jag är sjuk :s Men gör så mycket jag orkar ! :)


Home from...

... School! Ja som ni förstår så är jag alltså hemma fråbn skolan nu. Jobbig dag har mått rätt dåligt men glad att jag klarade hela dagen :) Nu blir det att slappa ikväll och i morgon blir det en ganska kort/slapp skoldag så den ska jag nog klara av :)
Ska även bjuda på dagens senare ikväll, visst börjar jag bli bra på det där ? ;D Haha nog pratat om det.
Hur har er dag varit ? :)

Dagens :


Dagens: Tröja text : don´t even ask
Jeans.

Ja nu är jag så trött så jag kommer snart lägga mig och läsa en bok eller nåt, måste sova känner jag. Mår inte bra kan jag ju inte säga så hoppas det blir bättre med lite sömn :) Så vi hörs i morgon kram !


Hemma från skolan...

... Som ni märker ! Det blev inget hopprep för mig jag är så förkyld så jag orkade faktiskt inte idag, lika bra att vila upp sig och så man inte smittar dom andra :)

Skolan har i alle fall gått bra, lite segt sådär men säg en måndag som inte är det ? hihi ;)
Ska hinna med lite glosor och så nu så jag kan slappa ikväll, och bara ta det lugnt. Känns som det verkligen behövs. Ska även bjuda på dagens senare så vi hörs sen kram !


God natt ?


En liten bild till :)


I morgon blir det inte uppdatering förens på kvällen nån gång, har nämligen hopprep direkt efter skolan så det blir bloggning när jag kommer hem därifrån så ni vet :)

Och så ville jag bara säga TACKTACKTACK till snälla denise, TACK för din fina komentar. Tänk att man kan bli glad för så lite :)


Lite mer uppdatering !




Hejsan.

Det blev ingen uppdatering innan. Men nu är jag hemma, har varit det ett tag men har även hunnit ut på en liten fotorunda, så bjuder på en bild som ni ser där uppe ! :)


Nu sitter jag och kollar på Top model och snart blir det "ensam mamma söker" som vanligt hehe :)
Haft en bra söndag ?


Sjuk ?

Har hunnit göra kemin nu, visst de va bara 4 frågor tror jag men det lilla var hur jobbigt som helst för mig just nu.När näsan rinner, huvudet känns stort som ett hus och ögon svider. Jag tror jag är påväg att bli sjuk. Ush nej fy hemska tanke. Men blir jag det så blir jag inget att göra åt !

Snart åker jag hem till mormor och morfar en stund, bloggar kanske därifrån om jag orkar just nu vill jag bara sooova :S
Men ni är bäst så ni vet det :) Kram på er !

Söndag.

God morgon !

Har fixat mig och hunnit duscha redan, så nu ska jag äta lite och så. Sen senare idag vet jag faktiskt inte vad som händer. Vi får se kemi ska jag göra i alle fall. Har några frågor att svara på bara :)


Ska bjuda på dagens också senare så vi hörs sen kram!

Lördags mys.


Dagens : Randig tröja
Lack leggings



Nu ska jag mysa framför SATC filmen, stjärnor och Lindht choklad, blir kanske nån mer uppdatering ikväll men vi får se hur det blir, annars hörs vi i morgon :)


Back to the computer ;)

Har suttit och kollat på gamla videor hela eftermiddagen nästan. Slutade för en timme sen kanske ?
Hittade dock inte det bandet jag letade efter men skrattat har jag gjort det lovar jag er ! ;)

Ikväll blir det bara slapp framför tv:n, ska se om det är nåt bra annars sätter jag väl på ehn film. Men vi hörs ju senare så då får ni veta :)


Vad har ni gjrot idag ?


Gamla filmer.

Nu är jag hemma efter en liten snabbis iväg, ska sitta och kolla igenom gamla videor som jag och kompisar har spelat in på videokameran haha så ett gott skratt får jag nog ;)

Vi hörs senare !

Lördag.

God morgon !

Jag somnade runt halv tolv igår kväll. Kollade klart på idol såklart och jag vet inte vem jag ville skulle åkt
ut så jag kan inte svara på om jag tyckte det var rätt att hon åkte ut :)


Så till idag då, har hunnit äta frukost och ska sedan iväg en sväng. Så vi hörs senare och då får ni dagens förhoppningsvis också. Ha en bra dag kram !

Dagens !




Tröja - gina tricot
Kofta - h&m
Jeans - h&m



Så där, där va dagens då som jag lovade :) Kollar som sagt på idol och hittills är Erik o Erika bäst men ska bli spännande att se Tove också. Det är alltså dom tre som jag hejar på ! :)

Kollar ni idol ?

Fredags myyyys, om de så är det sista jag gör !

Ja hehe rubriken säger det mesta, men nu ska jag alltså kolla på idol ( såklart ) Och äta godis och så hehe ;D

Bjuder på dagens också sen tror jag men vi hörs :)


Hemma från skolan

Hejsan.

Nu är jag hemma efter skolan, slutade kvart i ett men vi skulle köpa godis för ikväll ska vi på bio.
Vet inte vilka det blir än, men Sofia är säker i alle fall så får vi se dom andra :)

Annars har det varit en helt okej dag i skolan faktiskt, hade origentering på gympan och det gick sådär (!)
men så kan de va ibland hehe ;)


Nej nu måste jag ta nåt att äta, sen bio. Vi hörs i alle fall ikväll kram.



Bild från origenteringen, direkt på morgonen ser hur lågt solen stog och bländade oss, inte så lite heller. Men skönt väder va det för ute gympa :)

Börjat om !

Hejsan.

Jag har nu bytt blogg och börjat om helt. Ska försöka bli bättre på att uppdatera och så men inte så lätt när man har så mycket läxor och sånt ! Men försöka ska jag i alle fall :)
Tack Kajsa också så jätte mycket för designen jätte snällt att du ville fixa den =)


Nu väntar läxa så vi hörs senare :)


RSS 2.0
oncontextmenu="return false"