Äntligen har jag funderat klart.. Jag har annat att tänka på!

Jag har bestämt mig för att ta en liten bloggpaus igen. Har no inspiration just nu, kanske kommer jag tillbaka inom några dagar eller veckor. Kanske månader. När jag känner att jag har tid och kan lägga ner min tid på bloggen.
Det går inte nu, har annat att tänka på. Vill hålla mig från datorn/bloggen just nu känner jag!
Hoppas ni förstår.. Kram !

2012





Jag har äntligen sett denna filmen. Jag tycker den var bra men liite hemsk. Lilla jag med min fantasi börjar ju såklart tänka på om det kommer hända på riktigt ? Kan de det ? Nej det kan det nog inte - Eller ? Ush nej nu ska jag inte tänka mer på det. Men har ni inte sett den så tycker jag ni ska göra det. :) får 4/5 av mig :D


slapp söndag har jag idag..



Jag lever ! kollar film och försöker göra vettiga saker. Har ändrat i mitt rum lite. Det gillas :)
Nej nu ska jag fortsätta med nödvändiga saker. ska visa dagens outfit senare också.

long day


Jag har inga bilder att bjuda på, snaaart kan man börja fota ute då blir det bättre ! :)

Andledningen till dålig bloggning är att jag har varit iväg och shoppat hela dagen. Seriöst verkligen hela dagen !
Hittade massa fint, sommarkläder och allt ;)

Knäpp bild men har ingen annan för tillfället.



Har haft lite bloggtorka dom senaste två dagarna, men igår mådde jag inte alls bra så kan bero på det :) Men idag mår jag bättre och dagen har varit jätte bra ! Första dagen utan Amanda på praon men det gick bra. Sen öppnade ju H&M i vår stad (sent jag vet!) Det var jätte mycket folk så kollade inte så seriöst. Får kolla mer en annan dag :)
Amanda är ju och åker skidor, så amanda när du hämtar din tårta ska du få se en sak hahaha ;p Kan ju visa er också sen när hon har sett det (om min plan nuj funkar). Aja nu ska jag sluta prata hur många har igentligen läst allt detta ? -.- Men hur har er dag varit ? :)

Prao dag 3..

Sitter hos Amanda nu, hon ska snart iväg så då ska jag hem eller på stan. får se :) Men dagen har väl varit bra, sjukt trött och lite snurrig men snart är det helg och vi får sova länge haha ;) Hoppas ni haft en bra dag ? :)

Dag 2 på praon



Har fixat en tavla med massor av bilder, jag menar verkligen massor bilder på mig och Amanda. Ni ser några av dom och mitten bilden är formad som ett hjärta som ni ser till höger :)

I dag var det lite roligare på praon, fick göra lite mer. Hahah gick lite konstigt till på slutet när vi tappade en sak 5 gånger ja allvarligt FEM gånger ;)

hahaha



Idag fick vi förklarat för oss att två nära kompisar ofta tillslut tänker och tycker likadant. Och alla som känner mig och Amanda vet att vi gör det, eller hur emelie ? ;D Vi avslutar varandras meningar och har ofta likadana kläder när vi inte bestämt det !
Bevis på att vi står varandra så nära som vi gör? ;)
Ta bara nu tillexempel, vi hade webbcamera på och helt plötsligt såg jag att vi satt och gjorde samma min till våra fina hörlurar. Var bara tvungen att visa er !

Och ignorera det vi skrev om hahaha ;)

day with B


Jag vet inte hur förra inlägget blev, väldigt rörigt i alle fall :) Men efter praon ( som varade en liiten stund ) haha så gick vi hem till Amanda och kollade film/spelade vårt bäästa spel, har övat på det tre gånger nu så nästan gång vi möter någon borde vi vinna ;D Sen har vi bara tagit det lugnt. I morgon blir det prao igen och åka till Amanda på morgonen, kanske bloggar där ifrån igen :D Hur har er dag varit ? :)
Amandas braiga blogg: www.aaalindh.blogg.se

hemma från praon

Sitter hos B nu, vi hade en och en halv timmes lunch och sen fick vi sluta kvart i två. Vi började nio för er som missade det ;) Såå skön dag. Haha kollar gossip girl just nu, eller nej nu kom Amanda och bytte till en annan film haha x) Aja vi hörs sen :)

Snart prao

Hej!
Sitter hos Amanda nu och ska snart gå iväg till praon. Vi får se hur det går där ;) slutar i eftermiddag någon gång så vi hörs så :D Ha en bra dag !

prao i morgon


gossip girl right now :)

Idag har jag vatt på kalas och bara slappat typ. Ska ju praoa i morgon så vet inte när jag kan blogga, men ska försöka innan vi sticker dit ;) haft en bra dag ? :)

Konstig bild ;)



Haha jag vet, bilden ser helt konstig ut, men vi bjuder på den ;)

Gårdagen spenderde jag med mina girls, självklart hade vi det bäst. Kollade på film hela dagen typ, myyss. lagade mat - inga kommentarer på det, Amanda, johanna och Moa vet vad jag menar. Är man med dom kan allt hända ;D
Vi hade det jätte kul i alle fall, i morgon träffar jag Amanda igen, då får vi se vad som händer då hahaha :P

mys med dom bästa



Hej på er! Idag har jag lite planer som jag berättade om igår. Ska alltså träffa B, J och M. Vi ska kolla film så det blir mys :) Ska även fixa en sak till praon. Kankse hör jag av mig därifrån vi får se helt enkelt :) Ha en bra Lördag annars så hörs vi ikväll :)

slapp fredag


Sitter och kollar på let´s dance nu. Har inte gjort något alls nästan idag väldigt skönt! I morgon ska jag träffa två kompisar så det blir kul. Sen på kvällen kommer några andra kompisar hit! Men lite bloggning ska det blir :)
Vem hejar ni på i let´s dance då ? Jag hejar på Claudia (y :D


a little letter from my best friend



Hittade detta gamla brev jag fick av bästa vän i 4:an eller 5:an, jätte längesen men så gulligt det va, med hello kitty och allt :) som ni ser får ni inte se hela vad det står. Vill inte dela med mig av allt sånt, hoppas ni förstår =)

Hur har er dag varit? Min har varit toppen, jag har varit glad precis heeela dagen. Kan bero på att vi är lediga från skolan nu i tre veckor. Först prao och sen påsklov :) känns jobbigt att inte träffa vissa på TRE veckor, men AMANDA, JOHANNA OCH MOA: VI SKA TRÄFFAS PÅ LOVET !
Vi hörs senare ? :D

Amanda ....





Fina, underbara, bästa, gulliga söta AMANDA. Du är så jädra bra, du är min bästa vän. Vilket du nog redan vet om men du betyder verkligen jätte mycket. Vi bråkar rätt ofta men det är det nära kompisar gör, det finns inte någon som inte gör det. Och även när vi bråkar så älskar jag dig lika mycket för det. TACK för att du är du, och för att jag har fått vara en del av dig ! Så jag ville bara säga att J A G  Ä L S K A R  D I G (L)

favorit bild i repris



Dagen har som sagt spenderats med bäääästis, vi har haft en super dag. Länge sen vi hittade på nåt bara vi utanför skolan. Men nu var det dags och mysigt hade vi, brandlarmet satte tex igång när vi precis skulle äta på donken. Ja som det kan gå, ahaha ;) ( nej det var inte vi som satte igång det ) Lite fick jag med mig hem, kanske visar senare nu hinner jag inte :) Men bäääästis vi är bäst tsm, ingen amanda ingen elin. right ? :D Love U ! <3

A great day

Nu blir det ett snabbt inlägg, ska börja göra mig i ordning sen blir det att shoppa med Bästis ! Vi hörs såklart när jag är hemma ha en bra dag alla, även ni som är i skolan :D

ingen rubrik


vill, vill, vill, vill ha klänningarna !

I morgon är vi ju lediga, då blir det shopping med A, får se om nåt följer med hem :) Kanske hinner blogga annars hörs  vi på kvällen =)


En gamal bild..



Haft en bra dag? Min har varit bra, väldigt bra ! Vi hade redovisning som jag sa och det gick superbra, inte för att JAG va jätte bra men vår grupp gjorde det bra för att inte ha kommit överens hela tiden ;)
Sen har dagen bara gått allmänt bra, skrattat är bara förnamnet på vad jag har gjort. Nu har jag pluggat hela eftermiddagen tråkgit men måste göras! Så det ska jag fortsätta med nu vi hörs sen :)

Monday


Haft en bra dag ? Jag träffade aldrig A och J innan så jag har hittat på lite annat idag :) Bakat, fixat garderoben och lite sånt. I morgon är det skola igen (neeeeej) har redovisning så får se hur det går. :s Men så är det snart prao ! :D


friends



Måndag idag, känns inte så jobbigt som det brukar för vi är lediga ;) Jag ska spendera eftermiddagen med mina wonderful friends. kanske slänger jag in ett inlägg senare innan jag sticker iväg. Annars hörs vi ikväll :D


Redigerad VS oredigerad !?


VS



 Bild 1: Redigerad  Bild 2: Oredigerad, Vilken är finast ? :D

Förbjudet att kopiera bilderna!


Mina älsklingar



Mina små älsklingar, köpte dom för en vecka sen men har inte visat er dom ! Nya bästa vänner? NEEEJ skojar bara Amanda ingen slår dig ! :D Sjukt sköna och snygga är dom ju också =D Cam bilder så dålig kvalite !


Sunday



Lääääs den om ni inte gjort det !

God morgon. Sitter och kollar på en film just nu, ska plugga om en stund och sedan åker jag iväg på konfa. Kommer hem efter tre så då hörs vi! Ha en bra Söndag :)

Anna!

Nu är det över, Anna vann. Visst hon var jätte duktig men inte den jag hejade på :D  ERIIIIIIC VA BÄST :P Men han kom tvåa ? =D  

Nu stänger jag snart av datorn hörs i mon :)


melodifestivalen

Melodifestivalen på högsta volym nu haha ;) får se vem som vinner ikväll. Har några favoriter. Vi hörs sen :D

Right now..



Det blev inget inlägg innan jag åkte iväg till skolan. Hann inte med, tiden gick för snabbt.
Men nu är jag hemma det slutade vid ett. ( det var öppethus så att föräldrarna fick komma så är vi lediga en annan dag istället ) Funderar på att hyra film, får se hur det blir :D Hörs senare!


God natt ?


Fint kort jag fick av bääästis när jag fyllde år. Ni får inte se hela men liten del :)

Och med denna bilden säger jag godnatt,ska snart sova för jag ska tillbaka till skolan i morgon men jag hinner nog slänga in ett inlägg innan. Så vi hörs i morgon :D


Let´s dance



Sitter i soffan med kudde, godis och tittar Let´s dance. Kan det bli bättre ? hmm tror inte det (inte just nu i alle fall)
Vem hejar ni på ? och vem ska åka ut ? :)


Friiiday


Jag vet baaad uppdatering den senaste veckan men har haft prov, nu är det en vecka kvar sen prao så
nu ska jag försöka uppdatera i alle fall 2 gånger om dagen ;) Haft en bra veckan ? :)


RSS 2.0
oncontextmenu="return false"