31 maj,



Efter skolan stack jag på sjukgymnastik och när jag var klar där gick jag en runda på stan. Hittade lite saker. Visar det i morgon eller någon dag snart. Orkar helt enkelt inte ta kort nu ikväll. :)
Sen kom min bikini jag hade beställt så den ska jag väl också visa ;)
Nu: Pluggggg ;o


har inget att säg, hör av mig senare!




Då - nu !





NU


Fortfarande lika galna, men samma gamla bästa vänner! F ö r a l l t i d.. JAG ÄLSKAR DIG AMANDA !
Du är den bästa som finns. Jag älskar dig mestmestmest ! Två veckor utan dig. Det känns omöjligt, men vi klarar allt, right ? <3333


alla har vi varit små...


Ja jag står och skrattar. Inget annat x)


Söndag.



Förlåt för sen uppdatering idag, men jag sov ganska länge. För att vara mig i alle fall. Var typ halvt vaken sen vaknade jag av ett sms :D
Sen har jag typ varit helt seg idag, har städat och lite så. Snart ska jag till mormor&morfar! Ska äta oså där, är sjukt hungrig och man får alltid världsbäst mat där =D
Vi hörs i kväll!

A m a n d a ♥



Om du känner dig ensam, vet du att jag tröstar dig. Som du alltid gör med mig.
Du är min  vän, den jag tycker mest om. Min bästa vän,
Ibland blir jag rädd att du ska tröttna och försvinna, när vi blir stora finns du kvar här då?
Min bästa vän!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

jag älskar min bästa vän ! ♥


jag vet att jag ser ut som en get typ.. men skit samma :D

Konfan gick bra, fick sjukt bra presenter. Nu är jag död typ, så jävla trött. Men ska sitta uppe så länge jag orkar!



Konfirmation..


i april va det sånt här väder, nu är det snart juni och det är fan skit kallt :o

Snart kommer amanda, ska locka hennes hår, Ska klä på mig och sen sticker vi till konfan ! Jag är nervös, typ jag kanske trillar eller snubblar inför alla? Då kommer dom skratta och jag döör av pinsamhet :s Aja får väl skratta själv då. Värre för dom som ska slå ner varandra hahahaha x) Aja detta blir kul=D

elin hissar - gulliga texter ♥




Inte sms nu utan gulliga texter. Det kan vara så att det faktiskt slår dom där smsen. (okej kanske inte, beror på vem det är ifrån). Att få något skrivet på sin hand eller på en liten lapp.
Ja nu är det så att jag själv har inte fått någon lapp skriven till mig eller så, men jag har skrivit lapp till andra (kompisar pratar jag om) ;)
Men på min hand har både den ena och andra skrivit. Även om jag inte vet om den/dom menar det så blir man ändå glad :D Så om någon vill visa eller imponera på mig (hahahah,) eller aa nåt sånt, så kan man alltid sssssskriv en lapp med en gullig text. Det känns mer personligt än ett sms. Åh jag älskar personer som vågar visa hur mycket dom tycker om någon person!
Finns inget bättre än det!
Och då kan jag ju passa på att säga att jag älskar mina vänner världsmest mycket!
Ni vet vilka ni är ♥

( det jag skrev nu va riktat mot kompisar, inte nåt kärlekssak eller så) :D


Det är dags för freeedags mys....


Som jag har sagt. Vi gillar fötter ;D

.. om det så är det sista jag gör :D
Kom precis hem från skolan, braaaaaa dag idag =D jag är dock helt förkyld men vem bryr sig ? haha ;)
Nu ska jag in till staaan och så yes vi hörs i kväll :D


Jag älskar diiig !

Brist på bilder, då kommer amanda in i bilden :D



Hejsan!
Min dag började som alla andra i skolan, rätt tråkigt för jag har blivit sjukt förkyld. Men jag och Bäbis gick lite tidigare för vi skulle på konfa och öva lite en sista gång. Efter det har jag bara tagit det lugnt. Är ju inte på topp pga min förkylning, men så kan det va. Ingen har väl dött av lite förkylning :D Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv, vi hörs i morgon !

A&E


jadå, vi är helt seriösa, absolut ;D

Efter jag hade skrivit det första inlägget när jag kom slog allt om i mitt huvud typ. Jag fick ont i huvudet, blev trött och helt ont i halsen. Har kollat på film hela kvällen och bara tagit det lugnt. 
Känner mig lite bättre nu, men jag blir säkert sjuk till lördag. Men vad gör det, jag tänker va med ändå =D
Här är vi positiva (vilket är ovanligt för att vara mig). Nej jag är så trött så jag stänger av datorn och kollar tv istället :D Vi hörs i morgon kväll. Efter skolan blir det konfa o då ska vi sjunga mahahaha ;P

gårdagens outfit..


Onsdag


Yes, vi gillar fötter vi !

Hemma från skolan nu. Sista provet avklarat, yeaaaaaaaay :D Bäst ! Men nu ska jag fixa en annan läxa som ska lämnas in i morgon, men det går snabbt :D Hörs senare !

Elin hissar - bästa vänner ♥



Vad är bättre än en alldeles egen bästa vän? En som man delar tankar&känslor med. Man håller ihop i vått&tort.
Kanske tycker jag det är så bra bara för att jag har världens finaste vän? Kan va så ja !

a little song..



Hur gulligt ? ;*

bilder från idag på lunken..


just a picture



Jag berättade ju inte om igår när vi va i Wanås (stavning) med klassen + två andra klasser. Men det var sjukt tråkigt. Vi skulle "hälsa på" korna. Och då var vi tvugna att ha sånna här plastsaker över skorna.
Lägg märke till att jag och emelie matchar varandra x) Men jag vet inte riktigt vad jag håller på med på bilden. Men de bjuder vi på :D + Jag är super liten :o Mindre än vanligt!

Nu: Duschen !

Hemma..





Lunken gick bra, nu sticker vi tiiiiiiiiiiiiiiill donken och pluggar -.-

Lunken...



Idag blir det inte heller någon vanlig skoldag utan vi ska ut och vandra haha ;) Så ska hämta alice om några minuter så sticker vi dit :) Kameran är med så blir kanske lite bilder =D Ha en bra dag !

elin hissar - gulliga sms ♥




Gulliga sms! Jag va bara tvungen att säga det! Vad är bättre än ett gulligt litet sms eller en gullig liten text?
Det kan va allt från kärleksord till några söta ord från vänner, från mamma eller ja vem som helst!
Och för dom som inte vet, Jag älskar sms! Det finns nog ingen av mina kompisar som inte vet det ;) Hahah :D
Kan bero på att jag ofta får gulliga sms ;*

oredigerad - redigerad


Före !

Efter !

T
og lite bilder här om dagen och så satt jag och kollade igenom mina bilder. Hittade denna då och fixade bara lite och ändå blir det så stor skillnad på innan redigering och efter?

såhär såg jag ut idag.



HAHAH, jag vet inte vad som hände med bilderna. Jag har inte redigerat dom eller nåt men det blev helt vitt :o
Och det ena benet ser jätte smalt ut medans det andra är normalt. Så kan det gå :D

fel bok på bilden men samma sak :D



N
u ska jag tillbaka till fysik boken. Åh vad jag längtar *host*. Tror jag tar med mig boken ut istället. Blir mycket roligare då.


Plugg,


Kom innanför dörren vid halv tre. Sen dess har jag pluggat. Men nu tog jag en liten paus från det. Ska äta lite sen blir det plugg igen ! Haft en bra dag ? :)


Måndag - bra dag?



Godmorgon.
Om en liten stund sticker jag till skolan för att sen åka vidare på en studie dag. Eller vad det heter:) Men det är fint väder just nu i alle fall så det ska nog bli bra !
Vi hörs när jag är hemma igen! Eller ikväll för jag måste plugga -.-

Söndag..




Jag träffade alice vid elva för att sen åka vidare till donken där vi va en stund. Sen skulle vi träffa ebba vid kyrkan för att kolla på några när dom konfirmerade sig :D Sen cyklade vi hem o jag satte mig o pluggade o alice stack till stallet. så blev inte så länge :D Aja, i morgon ska vi iväg på någon studie sak o kolla på konst? Kommer inte ihåg om det var det men nåt sånt säkert ;)

sommar..


alltid webb !



Här befinner jag mig ikväll! Behöver lite girltalk. Även om hon bara pluggar just nu, men så kan det va, vi hinner med det vi ska ändå :)

Elin♥Amanda = ALWAYS


Elin min söta, snällaste, gulligaste, galnaste, bästa vän i hela världen!
Du finns alltid här för mig, jag kan säga allt till dig, du är den enda personen som jag verkligen känner att jag kan lita på, på det viset! Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta, vare sig du vill det eller inte(L)
Vi bråkar, vi har perioder när vi inte är på topp men det är sånt som egentligen inte betyder någonting! Vi vet ändp innerst inne att vi älskar varandra lika mycket för det och du och jag är ändå bästa vänner!
Alla bråkar, och vi lär oss av det, sånt är livet lix!
Jag älskar dig sååå sååå mycket, att se dig på morgonen gör min dag! Du får mig alltid på gott humör och vet vad du ska säga för att göra mig glad och jag vet att du alltid finns där om jag behöver dig.
Sen är du och jag nog såna som ska vara bästa vänner, för vi är jätte lika! Vi tänker likadant, vi tycker likadant, vi gör likadant hela tiden, och jag tror att det betyder någonting<3 för mig gör det de ialla fall, jag gör allt för att du ska vara glad och känna dig trygg! Jag har alltid varit som en sköld för dig och kommer alltid att vara det! INGEN KOMMER ÅT MIN ELIN! (L)

Du betyder så mycket, jag älskar dig så mycket och vi är bästa vänner och kommer alltid att vara det!
Det finns ingen som du och du är guld värd!

J A G  Ä L S K A R  D I G  J Ä T T E  M Y C K E T(L) MIN BÄSTA VÄN♥


jag&amanda = webb !! :D




Bevis på att vi har webb VARJE kväll??? Ibland slutar de med att ingen av oss säger/skriver nåt utan vi bara sitter där och flummar. HAHAHA det är FAKTISKT kul så det så :D + bilden längst upp till höger när vi dricker, asså det va inte meningen att vi skulle göra de samtidigt :o Märkte de sen efter -.- MEN LITE COOLT (H)
Märks det att jag inte har nåt att göra? :o:O

pluggggggaaaaaa -.-



Plugga,plugga,plugga,plugga det är vad jag ska göra nu!
Har vatt på sjukgymnastik innan, även om man alltid blir bemött med leenden och alla är så trevliga och snälla och ja bara ler typ HAHA, så är det rätt jobbigt att gå dit!
Men jag är glad att dom faktiskt är så snälla alla som dom är. Det är typ jag + två tjejer i min ålder o sen är det "pensionärer" HAHA, men de e lite kul faktiskt, känns bra att alltid bli bemött med ett leende :D Så får man ju le tillbaka ;-)

Onsdag



Varför ska det alltid komma en dålig dag när man haft några världsbästa dagar ? Jag blev typ "sjuk" i natt. Kunde inte sova för min hals, jag kunde inte svälja och jag hade sjukt ont i huvudet. Efter nån timme fattade jag att det låg halstabletter brevid mig (I) HAHA, men sen typ kändes det som jag fick feber i skolan. Men jag gick typ hela dan ändå. På lunchen stack Johanna, Soooofia, Alice och lilla jag till donken (självklart) Och åååååt glass.
Men nuuu mår jag bättre, rätt bra faktiskt förutom lite ont i halsen. Men vem har dött av det? :D
skaaaaaaaa plugga nu, sen ska jag sooova. hahaha i morgon SKA det bli en super världsbäst dag typ, det ska jag fixa :D

Home...



Heeeeeeeemma haha, nej men jag bestämde mig i morse för att det skulle bli en bra dag. och vad tror ni det blev?
Typ världens bästa dag ? :o HAHAH, jag var helt galen hela dagen, dom andra frågade till och med hur jag mådde-.-
bokstavligt talat, och det brukar dom faktiskt inte göra och jag kunde inte sluta le hahaha, jaja så kan det va :D Ska snart på utvecklingssamtal (!!).
I LOOOOOOOVE MY BEAUTIFUL FRIIIIENDS gånger TUUUUUUUUUUSEN ! (L)

Monday -.-



Nu sticker jag snaaaaaaart till skolan o träffas alla fina människor :D Nu ska jag göra detta till en bra dag, även om jag bara vill gå o sova igen ;) Hörs sen !

frågor om AMANDA !?

42 frågor om en bästa vän



1. Vad heter hon? Amanda
2. Hur gammal är hon? 14
3. När träffades ni sist? fredags
4. Vad har hon för hårfärg? brunt

5. Brukar hon färga håret? nja, när det behövs ;)
6. Vilka färger har hon haft? blond, och brunt
7. Vad har hon för parfym? naomi campbell,
8. Är hon galen?
 galnast
9. Vad är erat bästa minne?
alla !
10. Har ni många minnen ihop? absolut 
11. Vart bor hon? hemma

12. Har ni varit utomlands tillsammans? nope,
13. Är du avundsjuk på henne? Nej men det beror ju på vad?
14. Vad heter hennes syskon? Elin och Agnes

15. När träffades ni första gången? skolan
16. Hur träffades ni? vi gick i tvåan, skulle börja i trean o då slog vi ihop klasserna. Då skulle vi ha lära känna dag o så skulle vi va två och två. Då valde jag henne o sen dess har vi vatt oskiljbara ;D <3
17. Vad går hon i för sporter? inget just nu.
18. Vad kan hon göra på helgerna?  shoppa, kompisar och sånt
19. Göra efter skolan? det är olika,

21. Har ni kramats ? självklart
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? varje dag!
23. Har hon fräknar? nej,
24. Har ni kollat på film någon gång? haha ja ;)

25. Har ni bråkat någon gång?  aah
26. Har ni sovit i samma säng? aa
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? alltid ;)
28. Har du sett henne gråta? aa :s
29. Vad gjorde du då? det var så länge sen det hände så kommer inte ihåg, antar att jag tröstad henne ?

30. Har du sett henne vara riktigt arg?
hahaha aa ;)
31. Har hon sett dig gråta? 
 händer rätt ofta att jag gråter så aa hela tiden (:
32. Vad ska ni göra i sommar? göteborg på torsdag :D:D:D <33 sen senare massa saker ! :D
33. Har hon svikit dig någon gång? vi har svikit varandra båda två..
34. Har ni pratat i telefon någon gång ? hahaha jaa
35. Vad skulle du göra om denna personen dog?  det får  inte hända !
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? absolut
37. Älskar du henne? det är klart ! <3

38. Vad är det bästa med henne? ALLT!! <3 
39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? 
Inget
40. Skulle du ge henne pengar om du vann 1 miljon? our secret :)
41. Hur ser hennes klädstil ut? söt, färg, alltid leggings och ja lite så :)

42. vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? nej, eller om hon vill. Men hon kommer inte läsa det ändå :D


Y U bästa vän


hejdååå



Nu ska lilla jag snart krypa ner i sängen, är sjukt trött. Så avslutar med en ganska gammal bild på några fiiina personer i min klass :D


inget att göra, så bjuder på lite bilder.



Vem vinner arga leken? :o                         Alice såklart x)

Utan dig hade inte kemi,fysik o biologi (haha) lektionerna inte varit lika roliga ! ;)


Mina fina världsbästa vänner! för ett år sen snart..

Kärlek till er tjejer ! <3 för en vecka sen ..


du är bra du ! <3



Vi gillar fötter i vårt "gäng" x)



HAHA världsgammal bild ;)


bästa vän(L)


Utan dig, ingen mig. Du är min andra halva och jag älskar dig mer än mest! Det finns ingen som dig.
Du vet verkligen hur svårt jag har att lita på folk, men du är en av dom få jag verkligen litar på,
till 100% och jag är så glad att jag har dig ! (L)

Elin<3Amanda så stavas äkta vänskap! (L)

ärr smilis? ;)



När vi va på läger i helgen kom en i min klass på att tre av mina ärr på knät ser ut som en ledsen smilis ;) HAHAHAHAHAHAHA vi hade så kul åt det och hon har helt rätt. Det är cam bild så därför blev det vita prickar på :o Så det är alltså inte riktigt så det är i verkligheten. Men visst har hon rätt ;) Det skulle alltså va en :/  smilis ;P;P;P;P;P Fast jag tycker mest den ser ond ut ;D

RSS 2.0
oncontextmenu="return false"